GALA TEATRULUI TANAR

martie 14, 2010

Regulament – Premiile „Dan Voiculescu”, Gala Teatrului Tanar

Regulament Premiile „Dan Voiculescu”

Gala Teatrului Tanar

6 Mai 2010

 

Organizatorii Galei Teatrului Tanar sunt:

–       Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, cu sediul in  Str. Secerișului, nr 31, sector 4, București

 

REGULI DE PARTICIPARE

Participanti:

Tineri actori si studenti ai facultatilor de arte, cu varste cuprinse doar intre 18 – 35 ani

 

Perioada de inscriere:

Participantii, trupe sau tineri actori, se pot inscrie in perioada 5 martie – 15 aprilie accesand http://www.fudv.ro/, pagina Fundatiei „Dan Voiculescu” pentru Dezvoltarea Romaniei care va fi dedicata acestui festival.

Elemente obligatorii la inscriere:

Participantii se vor prezenta, la inscriere cu urmatoarele elemente:

–       Curriculum Vitae (fiecare membru al trupei)

–       Portofoliu

–       Detalii despre piesa cu care se face inscriere in concurs (distributie, regie, etc.)

Piesa de concurs:

Sustinerea unui spectacol din teatru universal care sa corespunda urmatoarelor genuri: teatru-dans, Comedia Del Arte, teatru-pantomima, coregrafie-cuvant.

Participantii pot intra in festival si cu piese si texte personale.

Durata spectacolului: maximum 90 minute

Distributia: maximum 7 personaje

Limba: Spectacolul se va juca in limba romana

Preselectia trupelor care vor intra in selectia finala se va face in perioada 16-18 aprilie, de catre o comisie formata din speciliasti cu experienta in domeniul artistic.

Selectia trupei castigatoare:

Juriul, format din actori renumiti ai teatrului romanesc, va avea la dispozitie 2 zile pentru selectia trupei castigatoare. Selectia va avea loc la Teatru Notara in perioada 28-29 Aprilie.

Juriul Festivalului:

 Va fi format din mari personalitati ai teatrului romanesc si va fi anuntat oficial, cel mai tarziu pana la data de 15 Aprilie, pe site-ul www.fudv.ro .

Premiul Festivalului:

Castigatorii vor fi anuntati in cadrul serii de gala si vor avea posibilitatea de a juca un fragment (de maximum 10 minute) din piesa castigatoare pe scena Galei, care va avea loc in data de 6 Mai, la Teatru Odeon.

Premiul va fi in valoare de 100.000 de dolari si va consta intr-un turneu la Festivaluri de Teatru, pe marile scene ale Europei (Paris, Londra, Berlin etc.), pentru o perioada de 3 luni (90 de zile). Piesa castigatoare va fi jucata in cadrul unor Festivaluri de Teatru ale Europei.

Deplasarea se va face cu o caravana, formata din 5 mobil-home-uri, dar si o echipa de filmare coordonata de un producator executiv.

 *

Protectia datelor personale

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile personale de identificare ale participantilor vor fi colectate si prelucrate de Organizatori in conditiile legii. Informatiile vor fi utilizate de Organizatori numai in scopul promovarii propriilor servicii, cat si in scopuri de marketing, planificare, dezvoltare de produse si cercetari de piata.

Daca participantii nu solicita in scris altfel, acestia sunt de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor personale de catre Organizatori in modul expus in paragraful anterior. Participantii isi pot retrage oricand acordul pentru utilizarea datelor personale sau pentru primirea oricaror informatii sau corespondenta, printr-o cerere intocmita in forma scrisa transmisa la adresa organizatorului.

Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din municipiul Bucuresti.  

Prin inscrierea in concurs, participantii declara ca au luat la cunostinta continutul prezentului regulament si sunt de acord cu acesta.

Va multumim pentru participare!

Organizatorii

Reclame

2 comentarii »

  1. […] Regulament – Premiile „Dan Voiculescu”, Gala Teatrului Tanar Filed Under: Gala Teatrului Tanar, actori, atitudini, evenimente, festivaluri by artisti romani — Lasă un comentariu martie 17, 2010 Regulament – Premiile „Dan Voiculescu”, Gala Teatrului Tanar […]

    Pingback de Regulament – Premiile „Dan Voiculescu”, Gala Teatrului Tanar « ARTISTII ROMANI & ARTA LOR — martie 17, 2010 @ 6:56 pm | Răspunde

  2. […] Regulament – Premiile „Dan Voiculescu”, Gala Teatrului Tanar […]

    Pingback de   GALA TEATRULUI TANAR – REGULAMENT — Nasii — martie 18, 2010 @ 5:20 pm | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: