GALA TEATRULUI TANAR

aprilie 1, 2010

Maia Morgenstern Aplauda Gala Teatrului Tanar

Reclame

5 comentarii »

 1. Felicitari maxime pentru acest proiect.
  Dan Voiculescu nu este un personaj prea simpatic in tara asta, poate pe buna dreptate, dar in cazul de fata nu conteaza. Aceasta initiativa merita laudata.
  Poate pe viitor o sa avem un presedinte care o sa salute poporul duminica seara din loja unui teatru si nu din usa unei bodegi.
  Inca o data felicitari.

  Comentariu de ion marius — aprilie 4, 2010 @ 10:08 am | Răspunde

 2. L-as corecta pe Ion Marius spunand ca daca Dan Voiculescu nu are parte de prea multa simpatie in tara asta, este doar o chestiune de timp. Omul Dan Voiculescu este un personaj indispensabil din Romania lui 2010. Pe langa faptul ca a salvat de nenumarate ori jurnalismul, acum salveaza si teatrul. Poate pentru unii dintre romani aceste lucruri nu conteaza – insa pentru cei care iubesc arta – sunt convins ca Dan Voiculescu inseamna enorm. Mai e putin pana cand tinerii actori vor urca pe scena. Felicitari!

  Comentariu de ValeriuTomojan — aprilie 7, 2010 @ 8:11 am | Răspunde

 3. Daca Maia Morgenstern lauda acest proiect inseamna ca acesta face toti banii. Maia este o actrita uluitoare, cu un important cuvant de spus in ceea ce priveste teatrul.Eu am spus intotdeauna ca Dan Voiculescu este un fin cunoscator al artelor si o investitie din partea lui in acest domeniu, va atrage uralele publicului. Teatrul romanesc este la pamant, iar Gala Teatrului Tanar reprezinta cel mai bun prilej de afirmare pentru cei care abia parasesc bancile facultatilor.

  Comentariu de Bogdan Marin Stefanescu — aprilie 7, 2010 @ 8:22 am | Răspunde

 4. Pana nu demult o mare parte din stundentii absolventi ai teatrului ajungea sa lucreze ca vanzatori, barmani, taxatori… Acum, odata cu acest eveniment, sansele lor de implinire a unui vis sunt reale. Visul de a urca pe scena este foarte aproape de a fi implinit. Fiecare dintre actori are oportunitatea afirmarii in domeniu. Fundatia Dan Voiculescu face toti banii. Oamenii care lucreaza acolo sunt adevarati specialisti, profesionisti in domeniul actoriei, este normal sa te visezi pe marile scene ale Europei. Raman la parerea ca Dan Voiculescu si-a demonstrat inca o data clasa si este poate cel mai bun descoperitor de talente din Romania!!!!

  Comentariu de Sergiu — aprilie 7, 2010 @ 8:29 am | Răspunde

 5. In momentul de fata Gala Teatrului Tanar este cel mai asteptat eveniment cultural al acestui an. Trupa mea abia asteapta sa urce pe scena. Imi doresc sa treaca repede luna care a mai ramas, sa dau mana cu marii actori ai acestei tari, sa dau mana cu Dan Voiculescu si sa-i multumesc acestuia pentru efortul depus in salvarea teatrului. Nu va imaginati ca este usor sa te lupti cu modernitatea. Domnule Dan Voiculesc, va multumim!

  Comentariu de Flaviu Moldovan — aprilie 7, 2010 @ 8:32 am | Răspunde


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: