GALA TEATRULUI TANAR

mai 5, 2010

Gala Teatrului Tanar isi premiaza castigatorii

Filed under: Uncategorized — GALA TEATRULUI TANAR @ 10:18 am
Tags: , ,

Trupa castigatoare a concursului Gala teatrului tanar va fi premiata maine, intr-un spectacol grandios, la teatrul Odeon din Bucuresti.

Evenimentul se va desfasura incepand cu orele 19,30, intr-un décor de poveste, care va infatisa perioadele importante ale artei teatrale internationale. Spectacolul va reuni pe scena mari actori romani, dar si prim-solisti ai Teatrului Balsoi, din Moscova.

Vor veni in Romania, special pentru Gala teatrului tanar, artistii Anastasia Stashkevich, Anna Antonicheva, Dmitry Belogolovtsev, Vyacheslav Lopatin, care vor interpreta momente coregrafice din compozitiile Don Quijote si Spargatorul de nuci (de Piotr Ilici Ceaikovski).

In sala se vor afla actori, regizori, scenaristi, producatori, personalitati marcante ale vietii artistice romanesti, precum si ale vietii politice, ministri, diplomati, academicieni, oameni de stiinta, ziaristi de marca, oameni de afaceri de succes, sportivi de renume. Ei vor fi primii care vor admira, in spectacol la Odeon, prestatia trupei castigatoare a Galei teatrului tanar.

Concursul Gala teatrului tanar s-a desfasurat saptamana trecuta, la teatrul Nottara din Bucuresti. Au participat 18 trupe de tineri actori, din toata tara. Concursul a fost organizat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei, iar premiul este de 100.000 de dolari. Acesta va consta in finantarea participarii trupei castigatoare la festivaluri internationale de teatru, pe marile scene ale Europei.
Juriul concursului Gala teatrului tanar: Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Virgil Ogasanu, Mircea Diaconu, regizorul Radu Afrim si criticul de teatru Ion Cocora. Presedintele Juriului este George Mihaita.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: